Claudio Beduschi
18/12/2022
A città della Pieve, nel bel mezzo della campagna umbra più vera.
Accoglienza senza paragoni, una gran bella famiglia.
Ristorante ottimo e innovativo.
Carlo Casini
13/12/2022
Bellissima sorpresa.
Gran passione nel lavoro svolto e questo si rispecchia nelle portate a dir poco speciali.
Prezzi che rispecchiano la qualità dei prodotti serviti
Giusy Granetti
02/10/2022
Se cercate l' eccellenza, dovete assolutamente provare questo angolo di Paradiso. Cibo ricercato, ottima qualità e uno staff solare e attento alle esigenze del cliente.
Paix SurTerre
30/06/2023
Walk, run, drive, fly, cycle to this amazing new restaurant as soon as you can, for surely in no time it will be discovered by the food writers/Michelin guide and become unaffordable and elite.
The chef Davide is full of passion for ingredients and sources only the finest produce locally and from his own farm to create a constantly evolving prix-fix menu that is not only affordable - but ridiculous in the value for money it offers.
Each dish is handcrafted to order, we've dined here five times since it opened in the summer of 2022, and each time have been amazed. On our most recent visit we began with a saffron, white truffle veloute, followed by an amazing lake bass, orange and mango salad, Then homemade tagliatelle with an oxtail ragout, followed by a brilliantly cooked hangar steak with a salt-fig jam, Honey apple jam and perfectly spiced chilli relish. To finish the meal we had a Vegan Tiramisu - with orange soaked cashews and, custard glaze and almond butter. It is possible to enjoy your meal with a wine pairing, from his small but well rounded cellar.
Davide works with his parents and is present at the table for every course. This is a destination eatery and well worth the drive if coming from further afield - Enjoy!!
Chef Davide also offers excellent private cookery classes - our friends had a great time as he can tailor the class for vegans and share his vast culinary knowledge which they really appreciated.
Cammina, corri, guida, vola, pedala verso questo fantastico nuovo ristorante il prima possibile, perché sicuramente in men che non si dica verrà scoperto dagli scrittori di cibo / guida Michelin e diventerà inaccessibile ed elitario.
Lo chef Davide è pieno di passione per gli ingredienti e si procura solo i migliori prodotti per creare un menu a prezzo fisso in continua evoluzione che non sia solo conveniente, ma ridicolo nel rapporto qualità-prezzo che offre.
Ogni piatto è realizzato a mano su ordinazione, abbiamo cenato qui cinque volte da quando è stato aperto nell'estate del 2022 e ogni volta siamo rimasti stupiti. Durante la nostra visita più recente abbiamo iniziato con una vellutata di zafferano e tartufo bianco, seguita da un'incredibile spigola di lago, insalata di arance e mango, poi tagliatelle fatte in casa con ragù di coda di bue, seguite da una bistecca di hangar cucinata in modo brillante con marmellata di fichi salati, miele marmellata di mele e gusto di peperoncino perfettamente speziato. Per finire il pasto abbiamo avuto un tiramisù vegano - con anacardi imbevuti di arancia e glassa di crema pasticcera e burro di mandorle. È possibile gustare il pasto con un abbinamento di vini, dalla sua piccola ma ben fornita cantina.
Davide lavora con i suoi genitori ed è presente a tavola ad ogni portata. Questo è un ristorante di destinazione e vale la pena guidare se vieni da più lontano - Divertiti!
Bernard Schutz
18/09/2022
Excellent meal, imaginative and delicious. Ingredients locally sourced. 5 or 6 course set menu only, with or without wine pairings. We went max. We told them when reserving (required) that we don’t eat meat, so our menu was all fish, culminating with an amazing lightly walnut-smoked (but perfectly moist) pike fillet served under its own smoking glass! Recently opened by a warm and friendly family, this restaurant is relying for now on PR by word of mouth, so we hope the message spreads fast! We will be back!
Bernd Wuersching
12/08/2022
A fabulous and charming new restaurant down a country lane just outside Città della Pieve. We had a fabulous 6-course tasting dinner, all of locally sourced produce and foods, paired with 4 different excellent wines. The owner and chef is a wonderful host and has created a warm welcoming environment. I’m looking forward to going back soon!
R_Eagar
26/07/2022
Wonderful 6 course menu prior to full opening of the restaurant. Refined, but flavoursome and real, not the usual Michelin-style “baby food”. Lovely restaurant and terrace. Davide and his team are very friendly and welcoming. Loved it!
Daisy
21/08/2022
Excellent restaurant with fixed chef's menu based in the Toscan kitchen with an original oriental twist . Host and chef Davide is very enthousiastic and also gives good advice about winepairing.
New hidden gem in Città!
Paola Verdacchi
12/08/2022
What a great experience! The food is exquisite and the atmosphere is lovely! I recommend it ✨
Jacopo Marchini
01/10/2022