Lobster: il migliore a Taormina

(classifica aggiornata a Dicembre 2024)
2 risultati corrispondono a Lobster

Dove mangiare Lobster a Taormina

1. Al Saraceno
87/100 (2676 valutazioni) - Consigliato da 60 persone Prenota un tavolo
Orario di oggi: 12–14:30 | 19–23:30
Menù del ristorante: Filetto di manzo con farcia di Ragusano al Marsala €0.00 , Cannolo scomposto con granella di mandorla il miele di castagno e cialde di cannolo €0.00 , Trancio di tonno con cipolla rossa di Tropea €0.00 , Antipasto misto del saraceno €0.00 , Sedanini con pescespada finocchietto e pinoli €0.00
Suggeriti dagli utenti: Cuss Cuss Ai Frutti Di Mare , Seafood Pasta , Antipasto Del Saraceno , Spaghetti Allo Scoglio , Couscous
Dicono di noi: Consigliato da un cameriere del luogo ed è stato il consiglio migliore della giornata. Mi sono subito innamorata della meravigliosa location, proprietari gentilissimi (e la piccola Sam super dolce). Cordialità e velocità sono stati solo l'inizio di una piacevolissima serata. Ottimi piatti. Ci torneremo sicuramente. Grazie di cuore ❤️
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2. Orso Bruno Specialita Marinare
65/100 (60 valutazioni) Prenota un tavolo
Dicono di noi: I've been suggested to dine at the Orso Bruno by my ex wife's brother in law's son, therefore I had great expectations. I was, for lack of better words, astonished! I had to take the reservation 2 months in advance, of course, as the Orso Bruno is a very exclusive environment.  We parked the car at their parking lot 15 km away from the restaurant, which was not a problem at all because there is a complementary elicopter service for the customers to and from the restaurant. As soon as we entered we felt at home.  The waiters are very polite! Very polite indeed! My current girlfriend used to be a well known transvestite model in Ukraine, and none of the employees made any joke about that. I was surprised because my girlfriend is not really good looking nowadays. Once we set down we were served the entrée of Monsieur Le Chef, an excellent sea boar stuffed with octopus from the Nebrodi. It was just the best stuffed sea boar I had in my life. After that we shared an appetizer of goat-lobster, a very unique kind of lobster that lives in the craters of mount Etna. Superbe! After that I had some Linguine with owl pesto and my girl had the hammerhead shark. We are still trying to digest them, but both courses were absolutely devine! Everything was served with an excellent in carton red wine from Siberia, and the best tapped water I ever drank. We had a great time at the Orso Bruno Specialità Marinare, definitely recommended!
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