Menù del ristorante:
Mediterranean small tuna marinated with ginger on peas cream, fried and marinated radishes, purple potato and coffee €28.00
, Selection of Italian cheeses served with chestnut honey and apple jam €18.00
, Clementines and licorice decomposed tartlet cake €18.00
, Spring turbot, green asparagus, broad beans, morels, fried and marinated onions €32.00
, Scallops on Jerusalem artichokes cream, strawberry coulis, Modena balsamic vinegar jelly, pink pepper €24.00
Suggeriti dagli utenti:
Dessert Lampone Fiordilatte Cioccolato Fondente
, Raw Red Prawns Foie Gras Cherries
, Almond Milk Panna Cotta Lemon and Coffee
, Goat Cheese
, Amuse Bouche
Dicono di noi:
Cena molto piacevole. Livello alto. Carta dei vini interessante. Tornerò con piacere. Ovviamente i prezzi sono alti ma assolutamente in linea con quanto offerto.
Si è verificato un errore! Riprova tra qualche minuto