Menù del ristorante:
Oh my dear planet The vegetarian version of foie gras made in two different ways, “in terrine” and marinated with mustard, a slice of grilled apple from my tree and its chutney, hidden under a crunchy dome of Savoy cabbage €29.00
, Travel notes Parmesan fondue with cardoons, leeks and truffle, contrast of 25-year-aged aromatic vinegar and four tantalizing imitations €28.00
, Reflection about where I would like to be, here Decomposed Indian vegetable soup, with coconut and Himalayan curry velouté, winter vegetables, lightly cooked, and raspberry contrast €27.00
, La sorgente della vita €27.00
, Smilla’s sense of snow Cashew and citron with cream, pear and pomegranate soups, coconut snow €17.00
Suggeriti dagli utenti:
Carpaccio Di Anguria
, Bavarese E Polenta
, Insalata
, Divertente Composizione Di Shiso Fragola
, Ortante
Dicono di noi:
Un ristorante che anche a me che non sono né vegano né vegetariano ha saputo regalare quell’entusiasmo di una cena speciale dove ogni piatto spicca per profumi, colori e sentori straordinari. L’ambiente è rilassato ma il servizio è impeccabile e la qualità della cucina viene ulteriormente esaltata dall’abbinamento di calici di vino il cui risultato è ben più della somma dei singoli elementi.
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